Wat om te verwag en wat om nie te wag. Op die items.

Sonder Kategorie

Kom ons stem saam dat ons dan was daar geen misverstand.

As jy gaan om te belê in die landbou in Rusland, met die moontlike daaropvolgende tydelike of permanente verskuiwing, tot burgerskap, wat jy nodig het om die situasie te verstaan en nie om te bou illusies.

Die eerste en mees belangrik is, is dat enige skuif van Suid-Afrikaanse burgers aan Rusland is moontlik en sal plaasvind op’n gemeenskaplike basis. In ooreenstemming met die huidige wetgewing. Soos van januarie 2019, daar is geen spesiaal goedgekeurde staat immigrasie-programme vir Suid-Afrikaanse burgers om te skuif na die russiese Federasie.

Die bestaande openbare inisiatiewe van’n private aard en dra by tot die vestiging van meer noue kontak of los die probleme van nood die natuur. Maar hierdie is’n uitsonderlike gevalle.

Die tweede, maar eerder die mees belangrik is, is om te besef dat die staat van Rusland is op die voorpunt van die oorlog vir die behoud van die ware Christelike waardes. Ja, ons streef daarna om die behoud van die instelling van die gesin en huwelik, ons maak ons kinders in ooreenstemming met die gebooie van ons Here. Maar die druk van die «demokratiese» kragte probeer om te vernietig wat ons samelewing is gebou op vir baie eeue in die guns van verdraagsaamheid en valse vryheid van denke is om te groei en sal voortgaan om te groei. Tot die direkte militêre konflik. Daarom, as jy is gaan na Rusland – duidelik verstaan dat jy gaan na die lyn van vuur. In die geval van’n groot oorlog is nog nie bekend waar kalmer. Kan ons bly in Suid-Afrika? Maar as jy regtig sit die welsyn van jou kinders en kleinkinders bo die risiko’s van’n moeilike lewe-is jy hier. Vir ons.

Omdat die Russe, as ware Christene, vertroue, en dit is gerugsteun deur baie dinge – hierdie hele bose wêreld uitmekaar sal val deur die self, sal val. En meer kanse om te oorleef hier in Rusland. Niemand weet hoekom Rusland is wedergebore al die tyd, maar dit is nie. Dit is net’n soort van’n Phoenix.

Derde. Onthou die Groot spoor. Wanneer jou voorouers seil oor die helfte van die wêreld, niemand het belowe om hulle die Paradys. En die groot migrasie na die Oostelike provinsies was met groot probleme en verliese. As jy begin om te kyk na die moontlikheid om te skakel jou lot met Rusland – die probleme sal genoeg wees «bo die dak». Dit is’n ander land, daar is verskillende reëls en wette. Maar die Russe een of ander manier oorleef, reg? En algehele, nie sleg nie ))) dinge is anders Hier en vir’n beginner is dit nie maklik nie. Maar na al die plus punte en gebrek. Op hierdie webwerf, ons sal verskaf soveel inligting as moontlik en sal jou lei en te ondersteun.

Vierde. Rusland is groot. baie groot. 11 tyd sones. «Die son nooit sak oor hierdie land.» Dit is sterrestelsel. Wat jy nodig het om van te kies die regte plek om te oefen om hul kragte, en moontlik vereffen. En God verbied dit was die regte keuse.

Vyfde. Groot-so baie verskillende. Sy is nie van Suid-Afrika is verskillende, dit deur homself, en daar, binne-in, is anders.

Verskillende klimaat. Die helfte van die grondgebied van Rusland is ysgrond, toendra en taiga. Daar is geen landbou daar. Net takbokke is geteel en onttrek olie ))). Maar daar is baie steppe en semi-woestyne, baie vertroud is om die inwoners van SA. En, natuurlik, daar is genoeg plekke deur God geseën, met nogal’n aangename klimaat, vrugbare grond, groen gras en skoon water.

Verskillende mense en verskillende houding. Jy sal die beste gas by die tafel. Jy kan help om onbaatsugtig. Of probeer om jou te mislei en kontant in. Of sal verhinder. Dit hang af van wat jy ontmoet op jou pad. Het Jy die nodige karakter van die pionier?

Verskillende godsdienste. Basiese-Ortodoksie, Islam, Jode, Boeddhiste. Op dieselfde tyd, die Katolieke en die Lutherse (hervormde) Kerk is skaars, in die minderheid. Godsdienstige verdraagsaamheid is teenwoordig in die meeste plekke. Maar daar is gebiede waar Christene is nie baie welkom. Hierdie is die republieke van die Noord-Kaukasus, waar daar is tradisionele Islam. Dink oor dit.

Geen een sal trek in Ortodoksie. Maar jy kan wil om Kerk by te woon diens soms. Veral in antieke kerke. Die moeite werd.

Verskillende sosiale situasie. In die groot Metropolitaanse gebiede soos Moskou, St Petersburg, Rostov-on-don, die lewe is’n model van die Europese beskawing. Dit is «prente by’n uitstalling». Dit is nie’n show, dit is. Hierdie is die welvarende lande met’n hoë standaard van die lewe. ‘n groot persentasie van mense met hoër onderwys, baie engels praat hier. Maar in die verre hoeke kan jy die gesig van’n hoë vlakke van armoede, sosiale onreg, verhoogde vlakke van korrupsie. Egter, waar dit is meer moeilik om te leef, daar is meer geleenthede.

En die mense is skoner en nader aan God. Op gemiddelde, die distriks-en plaaslike sentrums van Sentraal-Rusland is baie aangepas vir die lewe, en die lewe daar is meer of minder gemaklik. En wat die lewe self te bou – dit hang af van jou.

Sesde. Verskille in mentaliteit, wetgewing. Dit kan wees, dit kan nie wees nie. Dit is’n aparte onderwerp van die gesprek. Maar, glo my, baie Afrikaners is veel nader geestelik en gedrag in die tradisionele russiese families as ander immigrante-verteenwoordigers van Sentraal-Asië. En daar is baie van hulle en hulle suksesvol woon en werk. Byvoorbeeld, om die aanval op’n plaas en die dood van’n boer is onmoontlik, byna onmoontlik. Indien God verbied dit gebeur, die polisie sal vind en sit. Maar om te dra’n haelgeweer op die straat, selfs te besit so’n vuurwapen, dit is onmoontlik. Jy kan die eienaar van’n jagveld. Of gas. Baie funksies van die verskille van die lewe in SA. Dikwels is dit onduidelik waarom dit so gereël waarom sodanige reëls. En Ja, hulle is nie altyd optimaal is en ons ook sweer by sulke wette … …

Sewende. Dit het om ernstig te wees. As jy besluit om een of ander manier skakel jou lot met Rusland, wat jy nodig het om te beweeg in hierdie rigting aggressief en dinamies, word hardkoppig, maak elke poging. Rusland moet gevul word. Jou deursettingsvermoë beloon sal word. Van die Sowjet-lied «ek het geen ander land ek weet waar mense so vrylik asem te haal». Sodra dit was pateties, en selfs iewers ervare misleiding… maar immigrante uit Suid-Afrika, hierdie frase sal na vore kom om meer as een keer.

Ah en miskien, iets positief moet wees…

Agtste. Gemoedsrus vir jouself en jou familie. Die misdaad koers is relatief lae. As daar aanvalle en moorde –volgens statistieke, 80% dronk tussen geliefdes. Dit is nie een van jou besigheid. Ja, jy kan jaloers wees, kan skade aan die plaas, die klein dinge… maar dit is waarskynlik oral.. die Aanval op’n boer, veral’n buitelander, is onsin. Eerder bure sal help, as sal in staat wees om. En vra om te huur familie))) Korrupsie-Ja, daar is. Maar jy kan doen sonder dat dit. Streng volgens die wet.

Negende. Die gemiddelde vlak van die boer welsyn in Suid-Afrika (sover ek weet) is baie hoër as in Rusland. Vandaar die laer drempel van die inskrywing in die besigheid. Grondpryse by tye, ‘n orde van grootte en meer laer as in die Europese Unie. Die rede waarom die Boere is nie gereed om te aanvaar in Europa? Want in Nederland, groot-Brittanje, sowel as Kanada, Australië – daar is nie’n vrye land. So? En in Rusland is daar vrye land, die bestuur van bewerkbare grond en oorgroei weivelde. Hulle is in besit deur munisipaliteite, hulle kan gehuur word vir 49 jaar. En jy kan koop (as jy weet hoe). Kan 100 Ha, maar jy kan 10000Га. Sou geld. Let wel, nie baie groot nie….

Daarom, boere en beleggers wat bereid is om te laat herleef en die ontwikkeling van die landbou sal gelukkig wees hier. En met Jou kennis en ywer op te los en maklik slaag. Moet voorbeelde? Google «Stefan Durr»

En in elk geval, wat gesê het dat jy nodig het om te beweeg hier vir’n goeie? Wanneer in Rusland winter en sneeu, om te doen op die plaaswerf sou nog steeds niks aan te skaf. En by die huis, Suid-Afrika is die warmste seisoen. Dit is’n werkende opsie om in te woon twee huise.

Totdat jy wil te verlaat Rusland, oor die algemeen hier bly vir ewig.

Wel, ‘n baie meer kan wees wat hier geskryf is. Maar aan die einde,

Tiende. Russiese vrou. Hulle is mooi. Soms pragtige.

Groot gasvrouens, intelligente en opgevoede, die meeste Christelike vroue.

Dit is 10-20 jaar gelede, baie van hulle wou om te trou en gaan om te lewe in Europa of die verenigde State. Nou is daar geen een sal ry… maar om’n geliefde te vind en trou met’n buitelander en woon saam met hom in Rusland, kinders grootmaak… miskien is dit een van die geheime van die familie geluk?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *