Kan’n buitelandse burger open’n bankrekening in’n russiese Bank?

Sonder Kategorie

Ja, miskien.

In die meeste gevalle, die maklikste manier is om’n rekening oop te maak en kry’n debietkaart. Krediet kaart kan slegs verkry word deur’n burger van die Russiese Federasie.

Die kaart oopgemaak kan word na die rekening in roebel, dollar en euro. Geen af betaling is nodig om’n rekening oop te maak, behalwe vir die bedrag van die kaart diens fooi.

Basies, die prosedure van registrasie van die rekening-en debietkaart in al die banke is dieselfde. Dit is nodig om persoonlik kom na die Bank-tak en daar te teken’n pakket van dokumente wat jy sal voor te berei’n Bank klerk. Persoonlike besoek aan die Bank is verpligtend, kan jy dikwels aansoek doen vir’n rekening op die Bank se webwerf aanlyn, maar dit sal geaktiveer word slegs nadat’n persoonlike besoek. Terme van die oorweging van die aansoek van 20 minute tot 2 dae.

Die lys van dokumente vir die opening van die Bank rekening is gedefinieer deur die Instruksies van die Bank van Rusland van 30.05.2014 N 153-ek «oor die opening en sluiting van die Bank rekeninge, rekeninge op deposito’s (deposito), Deposito rekeninge»

Tydens die tydelike verblyf in die gebied van die russiese Federasie, die Bank sal versoek:

— paspoort of ander dokument van’n individu bewys die identiteit van’n vreemdeling, wat erken word ingevolge internasionale verdrae in die russiese Federasie, — die dokument wat bevestig dat die basis vir die verblyf van die buitelander in Rusland (as hul teenwoordigheid is wat deur die wette van die russiese Federasie):

— die toepaslike visum (vir Suid-Afrikaners bly nie meer as 90 dae is nodig), migrasie kaart of tydelike verblyfpermit met die merk van die gemagtigde liggaam vir die registrasie van die koshuis.

— of die afneem deel van die kennisgewing vorm op die aankoms van’n buitelandse burger / staatlose persoon na die plek van verblyf met die merk van die gemagtigde liggaam.

In die geval van permanente verblyf in Rusland, die Bank sal versoek:

paspoort

— die dokument wat bevestig dat die basis van die buitelander op verblyf in Rusland-verblyfpermit.

— Die sertifikaat op die verklaring oor die belasting rekening (INN opdrag). Dit is waar vir diegene wat’n werk kry of reeds in diens is. Die nuwe aankomelinge het nie so’n sertifikaat en, dienooreenkomstig, dit is nie nodig om te voorsien’n afskrif van die Bank.

Die proses van die opening van’n rekening neem ongeveer 20-30 minute, in sommige gevalle, die opening van’n rekening kan tot 2 dae. Die kwessie van die kaart onder die kontrak neem 21 kalender dae, in die praktyk is dit gewoonlik binne 5-7 dae

Dokument vereistes

Dokumente wat deur’n buitelandse burger moet nie agterstallige op die datum van die ondertekening van die Bank Deposito ooreenkoms.

Ook, ‘n buitelander moet bereid wees om vir die feit dat indien sy identiteit dokumente is gemaak net in’n vreemde taal, sodanige dokumente moet gedupliseer word in russies.

Die vertaling gemaak kan word onafhanklik deur’n buitelandse burger is, of’n werknemer van die Bank wat praat’n vreemde taal. Vertaal dokumente moet gesertifiseer word deur die handtekening van die persoon wat die vertaling, wat sy posisie of paspoort data.

Van die kursus, sal die banke, om te dwaal, om te versoek vertaling van dokumente deur ID. Egter, hierdie vereiste is beperk tot paragraaf 1.13 van die opdrag van die Sentrale Bank van die Russiese Federasie van 14.09.2009.  No. 28-ek, wat Bepaal dat die verpligte vertaling is nie van toepassing op diegene buitelanders wat’n behoorlik uitgereik basis vir die verblyf in die russiese Federasie (‘n geldige visum of migrasie kaart).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *